Wie ben ik?

 

 Mijn naam is Simone Belle.

 

Als kind voelde ik mij “anders”, ik wist toen niet hoe het kwam of wat het was. Ik voelde sferen aan en was onbewust bezig ervoor te zorgen dat mensen zich beter gingen voelen. Later ben ik als doktersassistente in een huisartsenpraktijk gaan werken. Ook niet zo vreemde keuze als je graag wilt dat mensen zich beter gaan voelen. 

Na een aantal jaren werd ik nieuwsgierig naar de reden waarom mensen lichamelijke klachten hebben. Ik ontdekte dat onze “mind” daar een hele grote rol in speelt. 

Ook voelde ik dat er meer is dan dat ik waarnam. Ik drukte het een hele tijd weg maar het bleef onrustig in mij. 

”Wie ben ik nu werkelijk en waarom voel ik mij niet gelukkig in mijn leven?” Het liet mij niet los en daar is de zoektocht naar mijzelf begonnen. 

Ik heb cursussen gevolgd en opleidingen om het nog duidelijker te krijgen. 

Dit was een innerlijke reis die niet altijd even makkelijk was, vaak ook heel confronterend en toch ben ik blij dat ik het heb aangedurfd en doorgezet. Tijdens deze reis leerde ik loslaten en kreeg ik weer vertrouwen in wie ik WERKELIJK ben. Ook ontdekte ik mijn enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling. 

Ik ben gecertificeerd Omega Health Coach. Heb de DEVINUS methode eigen gemaakt en samen met de Cursus in wonderen leerde ik te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde en mijn hart weer te openen. Toen ik merkte wat deze liefde met mij deed wilde ik niets liever dan mensen, die ook op zoek zijn naar deze bron van onvoorwaardelijke liefde, te begeleiden in hun zoektocht. 

Tijdens deze periode ben ik steeds meer bewust geworden van wie ik werkelijk ben en hoe je geluk, meer vreugde en vrede in je leven kunt ervaren. 

Deze vreugde en vrede deel ik samen met twee schatten van kinderen mijn lieve vriend, familie en vrienden.

 

Ik geniet en ben dankbaar voor het leven.