7 tot 14 september 2018

( Deze reis is zowel bedoeld voor cursisten als ook voor coaches, ben jij coach of wil jij coach worden klik dan hier)

Het sleutelwoord voor deze prachtige week is Bevrijding. Je maakt je vrij van jouw ego gedachten, je blokkades en overtuigingen die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekortkomingen en schuldgevoelens. Kortom gebaseerd zijn op Pijn!

Door bevrijding kom je weer in verbinding met je ware Zelf, je innerlijke leiding, verankert in je hart! Door bevrijding van je ego gedachten ervaar je weer innerlijke rust, vrede, eigenwaarde en onvoorwaardelijke liefde.

Het ego is altijd gebaseerd op angsten, tekortkomingen, pijn, schuld, geen eigen waarde, onzekerheid, negativiteit etc. Hij wil zijn positie niet opgeven omdat hij dit al jaren gewend is en het een zekere vorm van” veiligheid en zekerheid” geeft. Het ego wijst altijd naar de ander, stelt altijd voorwaarden, heeft altijd verwachtingen en wil jou laten geloven dat eerst daar wat moet veranderen voordat jij je gelukkig en liefdevol kan voelen.

Daarom moeten we een beroep doen op onze innerlijke leiding, ons Hoger Zelf, verankert in ons hart. Dit is onze gids, onze hoogste leiding, de geweldige KRACHT en ONVOORWAARDELIKE LIEFDE in ons bewustzijn. Alleen door middel van onze innerlijke leiding kan de correctie van onze gedachten geheeld worden en getransformeerd worden van ‘onmacht naar Kracht’, van ‘angst naar Liefde, van schuld naar Onschuld’. Van ‘pijn naar Zijn’. Dit is een diepgaand, uitzuiverend en genezend proces.

Deze week is dus een heling van je body,mind en soul en in verbinding komen met je ware Zelf, je Hoogste leiding!!! Je heelt jouw pijnlijke gedachten en emoties die jou in de verkramping, verdichting en onvrede houden.

Jij bent Liefde je was het alleen vergeten.

Het programma ”LOSLATEN GEEFT VRIJHEID”

Het gehele programma is Nederlandstalig. Het programma start op om 9.30 uur, 7 september 2018. 14 september 2018 sluiten we omstreeks 20 uur af om hierna gezamenlijk te dineren in een leuk, typisch Italiaans restaurant en de avond te vieren. Er is iedere dag een ochtend en avondprogramma. In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt, zwemmen, wandelen, uitrusten of naar het strand gaan.Op de vrijdag zijn we zowel de middag als de avond vrij.

We starten iedere ochtend na het ontbijt met het behandelen van één thema van de DEVINUS-methode en wat je daarvoor mag loslaten om in je kracht te komen. Dit gebeurt in combinatie met mijn boek “ Hou ermee op, bevrijd je denkgeest”. Deze methode is opgebouwd uit 7 thema’s, die afgeleid zijn van de letters van het woord DEVINUS.
Ieder letter van het woord DEVINUS staat voor een krachtig principe waarmee jij mogelijk uit verbinding bent geraakt. Het is een zeer intensief, helend traject, waarbij je heel doelgericht werkt aan de onderstaande thema’s en leert los te laten wat jou nog in de weg staat om liefde te ervaren en gelukkig te Zijn!!

 • Letter D: Loslaten van de pijn van het innerlijk kind om van hieruit verbinding te maken met je Goddelijke Bron, je Divine one within
 • Letter E: Loslaten van de slachtoffer/daderrollen om van hieruit de Eenheid te ervaren
 • Letter V: Loslaten van de oordelen, zelfveroordeling en de verwachtingen om je van hieruit te Verbinden met al wat is.
 • Letter I:  Loslaten van angsten en weerstand om van hieruit je Intuïtie te laten spreken vanuit je hart
 • Letter N: Loslaten van het verleden en de afhankelijkheid om je van hieruit te verbinden met de kracht van het Nu
 • Letter U: Loslaten van de communicatie vanuit ‘ goed en kwaad’ om je van hieruit te verbinden met de Universele liefde
 • Letter S: Loslaten van de afgescheidenheid om van hieruit Saamhorigheid en samenwerking te ervaren.

In de avond wordt er nog aandacht besteed aan de verbinding met je innerlijke leiding en hierin oefeningen aangereikt. Je innerlijke leiding. Je kunt niet helen, genezen en in je kracht komen, zonder de verbinding met je Hoger Zelf.

Wat gaan we doen, waar werken we aan?

 • Bewustwording, inzichten en heling in jouw belemmerende overtuigingen en gedachten d.m.v. de DEVINUS-methode
 • (Geleide)meditaties en helingsoefeningen op ieder thema die behandelt wordt
 • Openen van je hart, door totale zelfacceptatie en zelfvergeving
 • Innerlijke kracht, intuïtie en daadkracht
 • Vertrouwen en overgave
 • Activeren van je innerlijke leiding, je Hoger Zelf
 • Ademhalingsoefeningen
 • Energetische oefeningen/bewegingen.
 • Zwemmen, wandelen, uitrusten

Het doel

Doel van deze week is dat jij je ballast opruimt die jou weerhoudt van de liefde die jij werkelijk bent. Jouw ego (eigen gecreëerde onechte Ik) die jou in angsten, pijn, strijd en onvrede houdt gaat een toontje lager zingen omdat het aandacht krijgt in de heling. Je ervaart dat alles lichter en makkelijker om jou heen wordt omdat het lichter en liefdevoller in jou is geworden. Je voelt weer eigenwaarde, liefde en vreugde, onafhankelijk van andere situaties of personen. JE KOMT WEER IN JE KRACHT!

Of je nu met fysieke-, psychische-, mentale- of sociale problemen te kampen hebt of geen klachten hebt, dit traject, deze methode, verbetert de kwaliteit van je leven aanzienlijk door bewustwording en heling!  Je zit minder in je hoofd met alle malende gedachten en leert weer te leven vanuit je hart. Je krijgt weer energie en voelt je krachtig. Je kiest voor de liefde voor jezelf!

DUS WEES GEWAARSCHUWD, JE LOOPT HIER ERNSTIG DE KANS JE VRIJHEID TE VINDEN!

Ben jij geïnteresseerd in deze prachtig transformerende week en heb jij behoefte aan liefde, genezing, innerlijke rust, ontspanning , genieten en vakantie in het prachtige Puglia? Neem dan gerust contact met me op. Als jij bereid bent om te veranderen en niet meer vast te houden aan je oude overtuigingen en wie jij denkt te zijn, dan is het nu jouw omkeerpunt!

Accommodatie

We vertoeven in een prachtig huis gelegen tussen Bari en Monopoli in. Rondom het huis is een mooie tuin met zwembad en uitzicht op de olijfvelden en de zee. Bij mooi weer zullen we veel in deze prachtige tuin de helingsoefeningen en meditaties ondergaan.

De slaapkamers bestaan uit 2 persoons kamers (wil je een eenpersoonskamer dan zijn hier extra kosten aan verbonden)

Excursies: (niet verplicht)

 • Ostuni,
 • Alberobello,
 • Locorotondo
 • Monopoli
 • Pogliano a mare ( evt. 2 uur vertoeven op een rondvaartboot om langs de kust en rotsen en onder de grotten te varen en te zwemmen)

Kosten

Boek jij voor 1 mei dan bedragen de kosten voor dit prachtig, helend samenzijn  1195 euro. Dit is inclusief vlucht (Weeze Dusseldorf-Bari en terug), transfer, overnachting, vol pension, cursus, boek en Cd, excursies, autohuur en benzine. 

Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met mij op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben bied ik diverse mogelijkheden. Ik ben van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling!!!

Monopoli