24 mei tot 31 mei 2018

Spirituele vakantie Frankrijk – De kracht van de vrouw!

In  Rennes-le-Château, ZuidFrankrijk, hartje Katharenland, geeft DEVINUS een 7 daagse spirituele vakantie “ De kracht van de vrouw“.

Ervaar jij Liefde voor je Vrouw-Zijn? Kan jij, of durf jij met Hart en Ziel Vrouw te Zijn? Of weet je niet hoe?

De vrouw in jou is namelijk van nature krachtig, intuïtief, onvoorwaardelijk, onbevangen en vrij. Zij kan goed ontvangen, durft kwetsbaar en zacht te zijn. Zij geeft grenzen aan vanuit haar hart. Haar grootste kracht is ZIJN, niet doen.  De vrouw in jou is puur, zuiver, speels en vrij ! 

Herken jij je hierin, of voel jij je nog veelal gevangen en weet je niet wie je werkelijk bent ?

 • Durf jij te vertrouwen op je innerlijk weten, of laat je je hiervan weerhouden door je angsten en beperkende gedachten?
 • Kan jij jezelf totaal accepteren in wie je bent of stel jij nog allerlei voorwaarden aan je zelf. Ontkracht jij jezelf?
 • Voel jij je onafhankelijk en vrij, of ben jij afhankelijk geworden van allerlei externe factoren om je gelukkig te voelen.
 • Zit jij in je ZIJNS – Kracht of ben jij je gaan identificeren met wat je doet?
 • Neem jij verantwoording voor je eigen leven en geluk of laat jij je leven leiden door anderen ?
 • Ben jij in verbinding met je hart. Durf jij je open en kwetsbaar op te stellen naar jezelf en naar anderen? Of zijn er nog oude overtuigingen en pijnen die jou hiervan weerhouden.                                                                                                                                                                                                                                                 

Jouw hart stelt geen voorwaarden, kent geen oordelen, verwachtingen en persoonlijke aannames! Dit is allemaal van het ego. Als jij je hart niet opent en voor de liefde voor jezelf kiest, zul jij nooit jouw volledig potentieel bereiken. Je hart is verbonden met je intuïtie, daarin ligt jouw kracht!! Volledige zelfacceptatie en zelfvergeving is essentieel om je hart geheel te kunnen openen voor jezelf en de ander!!

Heb jij het verlangen om in verbinding te komen met de liefdevolle, krachtige vrouw die jij in essentie bent?   Heb jij de behoefte om in je kracht te gaan staan en van hieruit te handelen in verbinding met je hart, je innerlijke leiding? Ben jij bereid om te veranderen en te kiezen voor de liefde voor jezelf…………..? Dan is dit jouw moment! Dan is deze spirituele vakantie jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de relatie met jezelf. Deze week staat de “Kracht van je Vrouw Zijn” centraal in verbinding met je Hart. In jouw Hart ligt je innerlijke leiding verankert. Dit is jouw gids, jouw krachtige hulp! Deze Hoge Leiding weet wie jij werkelijk bent! Namelijk LIEFDE, puur, heel, compleet onschuldig en onkwetsbaar.  In verbinding met je hart, je innerlijke leiding, zal je weer vrede, vreugde en vrijheid ervaren. Het sleutelwoord voor deze spirituele week is bevrijding.

OPEN JE HART VOOR DE TRANSFORMERENDE KRACHT VAN DE WIJZE VROUW IN JOU !! VROUW KOM IN JE KRACHT.DE WERELD HEEFT JOU NODIG, WIJ HEBBEN ELKAAR NODIG!!

“Deze week ligt het accent op zacht helen en in je kracht komen. Het is niet een week van graven, onderzoeken en analyseren. Mocht je in een persoonlijk stuk terecht komen dan krijg je hier persoonlijke coaching in”!

Spirituele reis Rennes-le-chateau, les Labadous. (Krachtplaats)

Waarom Rennes- le- Chateau, les Labadous? Les Labadous is een heilige plek. Het wordt ook wel het uitzuiveringsgebied genoemd. Het is een plek waar de mensen de aanwezigheid en de energie van Maria Magdalena nog kunnen voelen en ervaren. Een mooie, krachtige, helende en buitengewoon liefdevolle energie. Het is een plek waar Maria Magdalena gewoond zou hebben, waar ze gepredikt heeft en mensen gedoopt heeft. Ze wordt nog steeds diep vereerd in Frankrijk omdat het zo’n bijzondere vrouw is. Een vrouw die hart heeft voor de mensen. Die hen liefde, wijsheid en hoop schonk. Die hen vertelde hoe belangrijk het is om te vergeven. Een vrouw met een enorme compassie , vooral voor andere vrouwen. Maria Magdalena stelt zich op dit moment beschikbaar voor het helen van de (onderdrukte) vrouw, zodat zij zich bevrijd, zacht, krachtig, talentvol en liefdevol kan neerzetten. Deze uitzuiverende energie raakt en geneest je! Alleen al door in dit gebied te zijn wordt heling, uitzuivering en verbinding met de pure, zuivere liefde die jij bent in jou in gang gezet.

Mede door het programma wat wij daarnaast aanbieden wordt deze liefdes energie in jou werkzaam. Maria Magdalena heeft hier gewoond, gewerkt en gemediteerd zowel in de grotten als in de natuur. In dit gebied is een energetische basis die uiterst bevorderlijk is om in contact te komen met de liefdesbron van je eigen hart. De liefdevolle vrouwelijke energie van deze omgeving dringt tot je door en werkt als een dragende kracht voor het openen van je hart. Onder begeleiding van een gids bezoeken we de grotten van Maria Magdalena alwaar we gaan helen, mediteren en onze innerlijke leiding activeren.

Wat gaan we doen, waar werken we aan?

 • Bewustwording, inzichten en heling in jouw belemmerende overtuigingen en gedachten
 • Openen van je hart, door totale zelfacceptatie en zelfvergeving
 • Hartsverbinding. Verbinden met de ander begint bij de verbinding met jezelf, met jouw hart
 • Grenzen aangeven vanuit je hart, voor de liefde voor jezelf, omdat jij belangrijk bent!
 • Innerlijke kracht, intuitie en daadkracht
 • Vertrouwen en overgave
 • Missie. Hoe je eigen authentieke pad te bewandelen!
 • Activeren van je innerlijke leiding, je Hoger Zelf
 • (Geleide)meditaties zoals hart(chakra), aarde, innerlijk kind, Bron en schepping meditaties
 •  Ademhalingsoefeningen
 •  Hart opening oefeningen ..
 • Energetische oefeningen/bewegingen.

 

  Excursies

 • Wandeling onder begeleiding van een gids naar de Maria Magdalena grot en geboortegrot ( waarin helingsoefeningen plaats vinden en de verbinding met je innerlijke leiding wordt geactiveerd)
 • Bezichtiging Rennes le Chateau en de Maria Magdalena kapel
 • Warmtebronbaden bezichtigen en zwemmen in een prachtig meer
 • Jurt ( Klankschalen sessie a 2,5 uur) is facultatief
 • Healing for the soul door David Baley , is facultatief

Het programma ”De kracht van de vrouw”

Het programma ‘De kracht van de vrouw’ start op 24 mei 2018. 31 mei 2018 af om hierna gezamenlijk de avond te vieren. Er is een ochtend en avondprogramma. In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt. Na het avondprogramma is er de mogelijkheid om gezellig en ontspannen samen te zijn onder het genot van een drankje en hapje.

Accommodatie

De slaapkamers bestaan uit 2 persoons kamers en 3 persoons appartementen. Ieder kamer en appartement heeft een eigen badkamer en toilet. Verder is er een mooie grote zaal waar wij onze bijeenkomsten houden. Met mooi weer zullen wij veel buiten in de prachtige tuin van Domaine Les Labadous met uitzicht op de bergen, de oefeningen en meditaties ondergaan. (wil je eenpersoonskamer dan zijn hier extra kosten a 200 euro aan verbonden)

Kosten

De kosten voor dit prachtig, helend samenzijn bedragen 1095 euro. Dit is inclusief vlucht ( Brussel-Charleroi naar Carcassonne), transfer, overnachting, vol pension, workshops, cursusmateriaal, excursies, autohuur en benzine.  

Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben bieden wij diverse mogelijkheden. Wij zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling !!!

Spirituele vakantie data

24 mei tot 31 mei 2018

Aanmelden

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele vakantie in Zuid-Frankrijk meld je dan aan, contact informatie staat hier!

Aarzel niet en meld je aan voor de spirituele reis naar Zuid Frankrijk

Wij, Sylvia en Simone, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op de mooiste krachtplek in Zuid Frankrijk om samen te delen, samen te helen en samen te Zijn.

Rennes le Chateau