Mijn passie

 

is om jou weer te helpen herinneren dat je liefde bent!  Je leren meer te luisteren

naar je innerlijke leiding, je innerlijke stem, die onvoorwaardelijk is en liefdevol.

En zo weer vertrouwen te krijgen in het leven.

 

De afgelopen jaren ben ik bezig geweest naar het zoeken van de liefde voor mezelf. Daarbij heb ik ervaren dat ik “íets” bij mezelf heb teruggevonden iets waarvan ik dacht dat ik het kwijt was.

Dat “iets” is de liefde voor mezelf

 

Ik was het NIET kwijt want het zat al altijd in mij. Er zat een sluier overheen waardoor ik het niet zag. En waarvan ik overtuigd was dat de buitenwereld het mij wel zou geven. Dat liep steeds uit op een teleurstelling, logisch, weet ik nu, want de enige die mij dat kan geven ben ikzelf.

 

In verbinding met mijn innerlijke leiding en het vertrouwen in de bron van liefde kan ik nu meer liefde ervaren in mijn leven.

 

Nu ik deze wijsheid heb ervaren, sta ik te popelen om het te delen met jou en iedereen die er behoefte aan heeft en DENKT zichzelf kwijt te zijn.

 

Mijn ervaring hierin is; je bent jezelf niet kwijt, je bent alleen vergeten wie je werkelijk bent en ik wil je helpen je dat weer te herinneren. 

 

Waarom? Het heeft mij innerlijke rust en vertrouwen gegeven en dat gun ik jou ook! Zodat je anders naar alle gebeurtenissen in je leven kunt gaan kijken.

 

En je weer vrede in je leven kunt gaan ervaren maar ook vreugde en geluk!