Sta je op een kruispunt en weet je niet welke kant je op moet?

 • Ervaar jij stress en onrust in je leven?
 • Leef jij veelal in het verleden en handel jij nog vanuit pijnen, angsten en verdriet?
 • Voel jij je onzeker en staat je zelfvertrouwen op een laag pitje?
 • Vind jij het moeilijk om keuzes te maken en verantwoording te nemen voor je leven?
 • Vind jij het moeilijk om NEE te zeggen en grenzen aan te geven?
 • Ben jij bang om gekwetst te worden en heb je daarom een muur om jezelf heen gebouwd?
 • Leg je de lat altijd hoog en is het nooit goed genoeg?
 • Zit jij in een burn-out?
 • Zit je altijd te piekeren, veel in je hoofd en weinig in je hart?
 • Voel jij je vaak schuldig?
 • Voel jij je afhankelijk en zoek jij regelmatig naar erkenning, waardering en respect?
 • Ben je ongelukkig, ervaar jij weinig vreugde en liefde?
 • Heb je bevestiging en goedkeuring van je partner, ouders, kinderen, de buitenwereld nodig?

Herken jij je in een of meerdere punten dan kan ik je als personal coach een persoonlijke sessies aanbieden met als doel jezelf terug te vinden in de liefde die jij werkelijk bent! Je innerlijke blokkades, pijnlijke overtuigingen, oordelen, patronen en gedachten van het verleden weerhouden jou van gelukkig zijn en bewust te leven in het Nu.  Naast bewustwording en inzichten, ga je doorvoelen en helen. Jij leert opnieuw keuzes te maken voor de liefde voor jezelf en in je kracht te komen!!!!

Het sleutelwoord hier is BEVRIJDING. Namelijk de bevrijding van al jouw ego gedachten. Dit zijn de gedachten die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekorten, strijd, negativiteit en schuld gevoelens. Door bevrijding kun je weer in werkelijke verbinding komen met jezelf en de ander. Zodat je weer kunt genieten van het leven vanuit vreugde en vrijheid!

Ook bied ik als personal coach een mogelijkheid aan om via een traject van 7 sessies a 1,5 uur ( de DEVINUS-methode) te werken aan jezelf ! Dit gebeurd in combinatie met mijn boek “ Hou ermee op en bevrijd je denkgeest”. Het is een zeer intensief, helend traject, waarbij je heel doelgericht werkt aan de onderstaande thema’s en leert los te laten wat jou nog in de weg staat om liefde te ervaren en gelukkig te Zijn!!

Het  eerste gedeelte van het coaching traject “Bewustwording en Heling”  (opruimfase) bestaat uit 7 thema’s.

 • Loslaten van je pijn en de beperkende overtuigingen van je kindertijd.
 • Loslaten van de slachtoffer/daderrol
 • Loslaten van oordelen, verwachtingen en persoonlijke aannames
 • Loslaten van angsten en weerstand
 • Loslaten van afhankelijkheid, het verleden en de zelfveroordeling
 • Loslaten van communicatie vanuit dualiteit
 • Loslaten van de afgescheidenheid

Of je nu met fysieke-, psychische-,  mentale- of sociale problemen te kampen hebt of geen klachten hebt, dit traject verbetert de kwaliteit van je leven aanzienlijk door bewustwording en heling!  Je zit minder in je hoofd met alle malende gedachten en leert weer te leven vanuit je hart. Je krijgt weer energie en voelt je krachtig. Je kiest voor de liefde voor jezelf!

DOEL

Mijn doel voor als personal coach voor jou is dat jij je eigen coach wordt. Hiermee bedoel ik dat jij in je eigen kracht komt en vanuit je hart, je innerlijke wijsheid en intuitie durft te luisteren en te leven.  Dit kan iedereen! Als je maar bereid bent om te veranderen en niet meer vast te houden aan wie je denkt dat je bent! Jouw ego (eigen gecreëerde onechte Ik) die jou in angsten, pijn, strijd en onvrede houdt gaat een toontje lager zingen omdat het aandacht krijgt in de heling. Je ervaart dat alles lichter en makkelijker om jou heen wordt omdat het lichter en liefdevoller in jou is geworden. Je voelt weer eigenwaarde liefde en vreugde, onafhankelijk van andere situaties of personen.

DUS WEES GEWAARSCHUWD, JE LOOPT HIER ERNSTIG DE KANS JE VRIJHEID TE VINDEN!

Kosten

Hier een overzicht van de mogelijkheden:

N

Een losse sessie

De kosten voor een persoonlijke coaching sessie á 1 uur bedragen 60 euro.

N

Het DEVINUS traject

De kosten voor het traject bedragen in totaal 575 euro ( incl. boek)

Het is mogelijk om het traject in 2 termijnen te betalen. Dan blijven de kosten hetzelfde.

Je kunt het traject ook per keer betalen. De kosten bedragen dan 35 euro voor intake (50min). 85 euro per sessie en 20 euro voor het boek. 

Waarom een traject?

Wij weten allemaal dat leren, groeien en ontwikkelen, nieuwe vaardigheden oefenen, niet van de ene op de andere dag tot stand komt. Net zoals autorijden.  Alle leerprocessen hebben tijd nodig om te kunnen veranderen en los te laten wat je niet meer dient. Er is vertrouwen in jezelf nodig om dit stap voor stap te kunnen volbrengen. Er is tijd nodig om te integreren en jezelf krachtig neer te zetten. je krijgt tijdens het traject tools aangereikt om hier thuis mee aan de slag te gaan. Het is namelijk belangrijk dat je niet alleen doorvoelt en heelt maar er ook naar gaat handelen. Dan zet je pas echt om!!!

Dus sta jij op een kruispunt en weet je niet welke kant je op moet? Bel of mail dan gerust voor een gratis intake en dan kijken we samen welke therapie vorm voor jou het beste geschikt is.